tommi@hiutale.fi / 050 411 4118

Videotuotanto

"Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa." Videossa kuvia on 25 sekunnissa tai joskus 150. Tarkoituksen mukaisesti tehtynä video antaa katsojalle informaatiota, tunnetta, mielikuvia. Videon avulla pystytään tutustumaan ihmisiin, tuotteisiin ja paikkoihin, missä ja milloin vain.

Mistä aiheesta ja millainen video pitäisi teettää?

Olemme tehneet asiakkaille mainosvideoita tuotteista, palveluista ja tapahtumista. Esimerkkiaiheita ovat olleet veneet, hallit, vaatteet, Kokkolan Venetsialaiset ja aluematkailu laajemmin.

Videon ei tarvitse olla aina mainosmainen tai tarjous. Video voi olla myös yleisöä opettava ja asiakkaalle informatiivinen ja hyödyllinen esim. käyttöopas tai turvallisuusvideo. Tästä esimerkkinä olemme tehneet Canoramalle asiakasreferenssivideoita, joissa Canoraman asiakkaat kertovat miten it- ja tulostuspalvelut helpottavat heidän arkeaan.

Jos mietit yksin miten saat abstraktin hankalasti selitettävän palvelun esiteltyä yleisölle, niin älä suotta. Me autamme suunnittelussa ja visio kyllä syntyy ennenkuin tarvitsee painaa ostonappulaa.

No tehdään video, miten edetään?

  • Käydään yhdessä keskustelu niin, että saamme käsityksen teidän maailmasta ja tarpeista.
  • Voimme lähteä kiireen vilkkaa kuvaamaan tai valitun videopalvelun laajuudesta riippuen teemme suunnitelmat ja tarjouksen asiakkaalle.
  • Me järjestämme kuvaukset kaikkine liikkuvine osineen.
  • Teemme raakaleikkauksen ja toimitamme ensimmäisen videoversion asiakkaalle katseltavaksi ja kommentoitavaksi.
  • Teemme valmiin videon asiakkaan muutostoiveiden pohjalta ja toimitamme tiedoston asiakkaalle tai lataamme suoraan asiakkaan videopalveluun/nettisivuille.

Kuvamateriaali säilyy meillä ja siitä voi edullisesti leikata uusia versioita tai muuten hyödytää kustannustehokkaasti tulevissa markkinointitarpeissa!

 

Jäikö kysyttävää? Lupaamme auttaa, yhteystiedot näkyvät alla.

 

Hiutale Films

Videotuotantoa avaimet käteen -periaatteella yrityksille. Huippukokenut ilmakuvaustiimi elokuviin, tv-sarjoihin ja mainoksiin.

Ota yhteyttä

Tommi Hietaharju
tommi@hiutale.fi
050 411 4118

Hiutale Films, Vaasantie 6c, 67100 Kokkola

© Pienen Budjetin Nettisivut - Niku Creative