tommi@hiutale.fi / 050 411 4118

Ilmakuvaus

Olemme virallinen ilmakuvauksen toimija Suomessa. Noudatamme ilmailusäädöksiä ja meidän toimintamme ja kalustomme on vakuutettu. Pitkä kokemus, yhteistyö lennonjohtajien kanssa ja huippu kalusto auttaa toteuttamaan haastavimmat lentotyöt ja luovimmat kamera-ajot. Molemmilla koptereillamme saa laadukasta 4K videokuvaa ja valokuvia.

Iso kopteri

Palvelupakettimme laadukkaampi setti "iso kopteri" tarkoittaa pilottia, kamera-operaattoria ja DJI Inspire 2 raw kalustoa. Linssivaihtoehdot ovat kiinteät 24mm f2.0, 50mm f1.8, 90mm f1.8 ja tarvittaessa hankitaan myös muita.

Iso kopteri on soveltuu tehtävään kun kuvalta vaaditaan huippuominaisuuksia ja kuvattava kohde on liikkuu tai on muuten vaativa kamera-operaattorille.

Suuntaa-antava kustannus: 350€ alv0% ensimmäinen tunti(sis.valmistelut), 150€alv0%/h seuraavat.

Pikku kopteri

Kevyempi setti tarkoittaa DJI Mavic 2 pro kopteria ja lennättäjää. Mavicin 4K videokuva riittää useimpiin tuotantoihin, joissa maisemat ja staattiset kohteet ovat ilmakuvien kohteena.

Suuntaa-antava kustannus: 65€ alv0% /h, min 2h tilaus

Kerro suunnitelmastasi niin ehdotan kuvaussuunnitelmaa ja hintaa. tommi@hiutale.fi

Hiutale Films

Videotuotantoa avaimet käteen -periaatteella yrityksille. Huippukokenut ilmakuvaustiimi elokuviin, tv-sarjoihin ja mainoksiin.

Ota yhteyttä

Tommi Hietaharju
tommi@hiutale.fi
050 411 4118

Hiutale Films, Vaasantie 6c, 67100 Kokkola

© Pienen Budjetin Nettisivut - Niku Creative